Recensies

Wat anderen vonden

Hieronder een greep uit een aantal recensies zoals we deze van onze klanten hebben ontvangen.

​Al jaren woont mijn moeder (92 jr.) bij ons in en was het geen probleem om zo af en toe van een vakantie te genieten, maar de laatste jaren werd het steeds moeilijker om zorgeloos te gaan gezien het feit dat mijn moeder steeds meer aanhikte tegen het alleen zijn tijdens onze afwezigheid. 
 
Meerdere malen heeft ze ondanks het bekende belletje om haar nek een beroep gedaan op de medebewoners van het appartementen gebouw waar wij wonen. Dit was voor ons als ook voor de medebewoners geen houdbare sitiuatie meer.
 
Via via zijn wij in contact gekomen met Quality Time en het mag gezegd worden we hebben een zorgeloze vakantie gehad, wat een verademing even geen telefoontjes meer van waar ben je, hoe laat ben je thuis, ik ben zo zenuwachtig, ik voel me helemaal niet goed, ik ga dood, wat moet ik doen.
 
Bart en zijn medewerkers hebben het vertrouwen gewonnen van mijn moeder en voelt zich inmiddels happy tijdens de wekelijkse bezoekjes, ook voor ons even een rust moment in het toch door vele onderschatte mantelzorg werk. 
Het moet voor eenieder maar even gewoon zijn om dit te doen/ erbij te doen, maar dat is het in geen geval, het blijft een claim leggen op je dagelijks leven.
 
Ik ben ontzettend blij dat de mogelijkheid er is om een beroep te kunnen doen op Bart en zijn medewerkers en we de beschikbare uren die ons toegewezen zijn in overleg inplannen zodat ze bij mijn moeder hand en spandiensten kunnen verrichten, bijzonder ook omdat haar wereldje wel erg klein is geworden. Ze heeft er weer een kennis bij waar ze haar verhaal aan kwijt kan. 
 
Ook voor ons brengt het de zo brood nodige rust in het gezin enigzinds terug.

Quality Time doet wat het belooft, ‘gewoon goed helpen’. Het hele team is enthousiast, betrokken, ze ondersteunen mij als mantelzorger waar kan, denken met je mee, stellen zich heel flexibel op, doen meer dan je verwacht en krijgen veel voor elkaar. Mijn nog thuiswonende dementerende moeder, die voorheen nooit hulp wilde, kan goed met ze opschieten. Sinds Quality Time over de vloer komt, bloeit ze weer op en oogt ze steeds tevredener. Als mantelzorger voelt dat fijn en het is prettig om te weten dat iemand altijd even langs kan gaan mocht het nodig zijn.  

Vrijheid, heel even vrijheid! Ik hou heel veel van mijn moeder maar het is o zo fijn om in hectische tijden heel even afstand te kunnen nemen. Dan houden we het samen langer vol. In de tijd dat ik er niet ben wordt ze liefdevol opgevangen door mensen van Quality Time. Fantastisch! Die stellen leuke en waardevolle voor om te doen met d’r, maar altijd vanuit het perspectief van m’n moeder (hoewel ze voor hun wel wat meer haar best doet dan voor mij ;-))

Zeker aan te raden dus, want Quality Time voor jezelf is ook heel belangrijk om na ‘n dagje of weekendje ‘vrij’ weer met meer energie de boel op te kunnen pakken. 

Hoe kan ik dat nou combineren? M’n werk, m’n eigen gezin en af en toe uurtje met m’n vriendin in combinatie met de intensieve zorg voor m’n moeder, voor wie ik werkelijk alles moet regelen en in de gaten houden. De indicatie van de WLZ hebben we binnen, maar dan duurt het nog maar liefst ‘n klein jaar voordat er plaats is in een verpleeghuis.

Nou en toen kwamen de mensen van Quality Time op m’n pad. Helemaal geweldig, je kunt er goede afspraken mee maken, ze hebben overzicht, doen alles heel consequent en ze brengen ook een heleboel gezelligheid en vrolijkheid! Ik laat alles met een gerust hart ‘n dag in de week over aan Quality Time.