Contact

Heb je vragen? 
Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen? Je kunt ons altijd bellen of mailen. Wij kijken er naar uit jullie te ontmoeten en samen een goede tijd te hebben!
Heb je behoefte aan begeleiding van Quality Time? Neem contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak. Vul het contactformulier hieronder in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek kunnen wij samen kijken wat de mogelijkheden zijn. 

Wil je meer weten?
Je kunt op Quality Time vertrouwen. Lees onze heldere belofte of ontdek onze bijzondere werkwijze. Vooral de manier waarop we de juiste match maken tussen zorgvrager en zorgverlener zorgt voor enthousiaste reacties. Je kunt ook bellen voor een kennismaking bij jou of de zorgvrager thuis, via 06-12813722.
Quality Time sluit met persoonlijke zorg en ondersteuning aan bij een prettige en zelfstandige thuissituatie. Op elk moment van de dag, volledig naar jullie wensen en behoeften. Wat kunnen wij voor jou, je vader, moeder of naaste familielid betekenen? Bel ons gerust voor een kennismaking.
​Heb je interesse in Quality Time? Laat hieronder je email-adres achter voor het aanvragen van informatie. In een paar eenvoudige stappen kan de zorg ingezet worden.

Contactformulier

QualityTime
info@qualitytime-valkenswaard.nl
06 – 12 81 37 22 (Bart Rijkers)
06 – 51 71 29 79 (Inge Rijkers – Schattefor)
Leenderweg 88, 5555CE Valkenswaard